Skapa en mysig uteplats

/

Inlägget görs i samarbete med Jem&Fix

Utesäsongen är här och nu är det äntligen dags att plocka fram utemöblerna till trädgården eller balkongen.

Bjud in till ditt uterum

Äntligen är den varma årstiden här och vi kan börja utnyttja våra extra rum, som trädgården eller balkongen. En liten balkong kan bli den mysigaste lilla oas!
Det finns en oändlig mängd av trädgårdsmöbler på marknaden – allt för den stora trädgården till den lilla balkongen mitt i stan. Billiga trädgårdsmöbler hittar du till exempel här.

Nu längtar vi bara efter att bjuda in släkt och vänner till sommarens alla sammankomster ute i det fria! Använd din kreativitet och fantasi när du inreder din trädgård eller balkong. I trädgården kan det vara fint att skapa små rum och då är det perfekt att kunna inreda med billiga trädgårdsmöbler. Placera ett litet cafébord med stolar under det där trädet som skyddar så bra mot solens hetta, ställ ut några solstolar på lämplig plats och visst kan det vara på sin plats med ett parasoll över det kanske mer robusta matbordet där sommarens middagar avnjuts. Till den lite större verandan kan loungemöbler passa alldeles ypperligt.

Trä eller plast?

Trädgårdsmöbler finns i olika material. Trä är ett klassiskt val som dessutom är lättskött och håller i många år framöver. Slitna trämöbler är lätta att fixa till på egen hand. Det viktigaste när det gäller trämöbler är att sköta om dem rätt.

Trädgårdsmöbler i plast har blivit alltmer populärt. Gårdagens trista plastmöbler är ett minne blott – idag finns det ett stort utbud av snygga plastmöbler i till exempel konstrotting och nonwood. Den stora fördelen med plastmöbler är att de kräver minimalt med underhåll och är väldigt lätta att hålla rena. De har också en lång livslängd. Vilket material du än väljer, är det lätt att hitta billiga trädgårdsmöbler av god kvalité. Satsa även på kuddar, belysning och plädar för att maxa myskänslan i ditt uterum.

Lämna en kommentar