Live odds – ett sätt att boosta dina odds

/

Att betta är något som många spelare gillar att göra – av många anledningar. Ett sätt att addera extra spänning till en match är genom att betta på live odds – något du kan göra hos till exempel https://campobet.se/sv/sport/live. Live betting ger som regel inte bara extra spänning till en match, utan brukar många gånger också innebära bättre odds på ditt spel. Det beror på att du har möjlighet att förutspå spelet på ett helt annat sätt när du bettar live – något som framför allt kan visa sig vara en fördel för den som är duktig på att läsa spelet.

Betta live eller på kommande spel – vilket är bäst

Smaken är som baken. Vissa spelare föredrar att betta live – andra på kommande spel. Men vilket alternativ är egentligen bäst, om man måste välja? Faktum är att bägge alternativ har sina för- och nackdelar. När det gäller betting på kommande spel så har man såklart den stora fördelen att man i lugn och ro hinner läsa in sig ordentligt på spelet. Det går att kolla upp statistik och jämföra tabeller, poäng, spelare, etc. Samtidigt kan oddsen vara höga för den som är ute i god tid, men ju närmre den aktuella matchdagen man kommer, desto lägre blir oddsen många gånger. Det beror till stor del på att man har bättre koll på vilka spelare som fattas, aktuell dagsform, samt andra viktiga aspekter som ofta har stor inverkan på lagets prestation. Fattas till exempel en viktig nyckelspelare för att han skadats på träning dagen innan avspark, kan ett lag som tidigare hade höga odds för vinst plötsligt se sina odds sjunka drastiskt eftersom motståndarlaget visar sig sakna viktiga nyckelspelare.

Bettar man i stället live finns förvisso möjlighet att förbereda sig med statistik inför matchen, men många live odds släpps inte förrän matchen är i full gång. Samtidigt är oddsen ofta högre när du bettar live, och är det en match med snabba spelvändningar finns goda chanser till utdelning för den som är snabb på att läsa spelet korrekt.

Bra att tänka på när du bettar live

När du vill betta live finns det flera saker att tänka på. Till att börja med bör du givetvis kolla upp den aktör du bettar hos, så att du med säkerhet vet att det är en trygg och seriös aktör. Du kan enkelt kolla upp ett casino eller en bettingsida online genom en snabb googling.

Innan du gör din första insättning kan du se om bettingsidan erbjuder någon form av välkomstbonus samt vilka villkor som i så fall gäller för dig som vill ta del av den. Regler och villkor är också något du alltid ska läsa igenom i samband med din registrering, så att du vet vad du signar upp dig på. Registrering med BankID brukar vara ett plus för dig som vill ha snabba registreringar. För att hitta en bettingsida som just du trivs med bör du även kolla upp vad den erbjuder i övrigt, i form av spel, uttagsmetoder, support, etc.

Lämna en kommentar