Fem tips när du ska betta på nätet

/

Möjligheterna till att betta på nätet idag är oändliga. Ska man bli en vinnande spelare i längden gäller det dock att ha koll på både det ena och det andra. Nedan ska vi gå igenom vilka punkter som är absolut viktigaste. Vi har fem tips som gör att du med tiden kan gå plus när det gäller att spela på odds.

Spela endast med pengar du har råd att förlora


Det absolut viktigaste är att spela för summor som du har råd med. Även om det ibland kan locka att lägga större insatser när man tror sig ha hittat ett riktigt bra spel är det ingen vägvinnande taktik. Därför ska man sätta upp en spelkassa och hålla sina insatser på en lagom nivå. Då blir inte förlusterna, som kommer i omgångar, inte lika kännbara för samma kassa.

Gör din research

Att stirra sig blind på odds är ofta ingen bra taktik. När du ska hitta ett bra spel ska du givetvis ha oddset i åtanke men även göra din analys kring spelet i fråga. Kika på lagens eller spelarens form, deras historik och allt annat som kan påverka utfallet. Underlag, väder och allt du kan tänka dig kan spela in. Mer detaljerade punkter du ska hålla koll på hittar du bland våra tips på Topptipset.

Spela live

Att kunna se en match och göra en analys utifrån matchbilden är en klar fördel för dig som spelare. Ibland kan det vara bra att invänta matchstart och se hur matchen i fråga utvecklar sig. Kan du lära dig att läsa händelserna och göra en snabb analys utifrån det finns det goda chanser till att spela in vinster. Du kan spela live på mängder av olika sporter.

Använd cash out

Cash out är en funktion som gör att du kan avbryta ett spel innan det är avgjort. Det kan användas i två syften, antingen att minska din förlust eller att säkra en del av vinsten. Om ditt spel är på väg att gå in men du känner att det kan ändras kan du helt enkelt göra en cash out. Vinsten du får blir något mindre men det är trots allt bättre än att se spelet gå förlorat.

Ta hjälp av experter

Det finns en mängd experter inom betting som mer eller mindre livnär sig på att spela på odds på nätet. Även om du ska lita på din egen magkänsla när den finns ligger det ingen skam i att ta hjälp då och då. Du behöver inte följa experternas tips till punkt och prickar men kan ta inspiration om inte annat. Framför allt är det en bra idé fram tills det att du själv känner dig ha en expertis kring betting.

Lämna en kommentar